Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και Xbox One το GUTS

*
To GUTS είναι ένα fighting game με υψηλά επίπεδα βίας και όπως ανακοινώθηκε από τις Libredia Entertainment και Flux Game Studio, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation και Xbox One, το φθινόπωρο του 2018. Όσοι κάτοχοι PC θέλουν να το αποκτήσουν, μπορούν να το κάνουν άμεσα μέσω Steam. Σκοπός των παικτών δεν είναι απλά να σαπίσουν τους αντιπάλους στο ξύλο, αλλά να τους διαμελίσουν πλήρως. Νικητής είναι αυτός που θα αφαιρέσει και τα τέσσερα άκρα του αντιμαχόμενου. Μια πρωτοτυπία είναι ότι δεν υπάρχει Health Bar. Απλά, ο πιο αρτιμελής έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει και εννοείται πως αυτό δεν αποτελεί κανόνα. Υπάρχουν εννέα playable χαρακτήρες, πέντε διαφορετικά επίπεδα, δυνατότητα για local multiplayer και online ranked mode. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*